Vertebroplastie Pret Regina Maria

Vertebroplastia este o procedură minim invazivă folosită pentru tratarea fracturilor vertebrale, în special a celor cauzate de osteoporoză.

Vertebroplastia este o procedură minim invazivă folosită pentru tratarea fracturilor vertebrale, în special a celor cauzate de osteoporoză. Această intervenție presupune injectarea unui material special în vertebrele afectate, pentru a le întări și a reduce durerea.

Beneficiile vertebroplastiei

Procedura de vertebroplastie are numeroase beneficii pentru pacienți. Printre acestea se numără:

  • Redresarea vertebrelor afectate
  • Reducerea durerii asociate fracturilor vertebrale
  • Îmbunătățirea calității vieții pacienților
  • Reabilitare rapidă și recuperare ușoară

Cum se realizează vertebroplastia

Procedura de vertebroplastie este efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferința pacientului și de indicațiile medicului. Un medic intervenționalist ghidat de imagistică (de obicei raze X sau scanare CT) injectează un ciment special în vertebrele fracturate.

Acest ciment, de obicei, este un compus de polimetilmetacrilat, care se întărește rapid și stabilizează vertebrele afectate. Pacientul poate fi externat în aceeași zi sau în următoarea zi după procedură.

Prețul vertebroplastiei la Regina Maria

Costul vertebroplastiei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv de complexitatea cazului și de facilitățile medicale oferite de instituția medicală. La Regina Maria, prețul pentru vertebroplastie poate fi discutat în urma unei consultații medicale.

Este recomandat să contactați direct clinica Regina Maria pentru a obține informații precise despre costurile procedurii și despre modalitățile de plată disponibile.

Vertebroplastia este o opțiune eficientă pentru tratarea fracturilor vertebrale și ameliorarea durerii asociate acestora. Cu toate că prețurile pot varia, este important să discutați cu medicii specialiști pentru a obține o evaluare completă a situației dumneavoastră și pentru a lua cea mai bună decizie pentru sănătatea dumneavoastră.

Vezi și:  Scapă de hemangiom vertebral

Întrebări frecvente

Care sunt riscurile asociate vertebroplastiei?

Ca orice intervenție medicală, vertebroplastia prezintă anumite riscuri și complicații. Acestea pot include infecții, reacții alergice la cimentul utilizat sau leziuni ale nervilor sau vaselor de sânge din jurul vertebrelor.

Cât de eficientă este vertebroplastia în reducerea durerii?

Mulți pacienți experimentează o ameliorare semnificativă a durerii după vertebroplastie. Cu toate acestea, eficacitatea poate varia în funcție de severitatea fracturii și de alte factori individuali. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege așteptările și rezultatele posibile ale procedurii în cazul dumneavoastră.

Beneficiile vertebroplastiei Cum se realizează vertebroplastia Prețul vertebroplastiei la Regina Maria
Redresarea vertebrelor afectate Procedura este efectuată sub anestezie locală sau generală Costul poate varia în funcție de factori precum complexitatea cazului
Reducerea durerii asociate fracturilor vertebrale Se utilizează un ciment special pentru stabilizarea vertebrelor Contactați direct clinica pentru informații precise despre costuri
Îmbunătățirea calității vieții pacienților Pacientul poate fi externat în aceeași zi sau în următoarea zi
Reabilitare rapidă și recuperare ușoară

Cum pot obține mai multe informații despre vertebroplastie?

Pentru a afla mai multe detalii despre procedura de vertebroplastie și pentru a discuta opțiunile disponibile în cazul dumneavoastră, este recomandat să programați o consultație cu un medic specialist în ortopedie sau medicină intervențională. Aceștia vă pot oferi informații personalizate și vă pot ghida în luarea unei decizii informate cu privire la tratamentul fracturilor vertebrale.

Archiwum: noiembrie 2022
Photo of author

Slavi Popescu

Slavi este un redactor pasionat de nutriție și diete sănătoase. Cu o vastă cunoaștere în domeniul alimentației echilibrate, Slavi oferă cititorilor noștri informații valoroase despre beneficiile unei alimentații sănătoase și sfaturi practice pentru a-și îmbunătăți stilul de viață prin alegeri alimentare adecvate.

Lasă un comentariu

Popularne wpisy: